sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Rentoa painonhallintaa - pysyvästi?

Kukapa ei haluaisi laihtua rennosti, jopa nautiskellen ja ennenkaikkea lopullisesti. Harva vain uskoo, että se on mahdollista. Hassua, sillä rento laihdutus ei ole ainoastaan mahdollista, vaan se on myös välttämätöntä, jotta tulokset olisivat pysyviä.

Kuinka montaa kertaa elämäsi aikana olet laihtunut niin, että painosi on pian noussut takaisin? Onko laihdutus tuntunut tylsältä ja pahalta? Onko sinulla ollut laihduttaessa jatkuvasti kova nälkä - paitsi sen jälkeen kun olet ahminut kaapit tyhjiksi ja syyllisyys on ohittanut nälän tunteen. Luuletko, että laihtuminen on vaikeaa juuri sinulle, koska sinulla ei ole tarpeeksi itsekuria? Luuletko, että vika on vain sinussa?
Et ole yksin. Samoja tunteita on kokenut 95% suomalaisista laihduttajista.

Kyse ei kuitenkaan ole selkärangan puutteesta - laihdutustapa ja laihdutusohjeet ovat olleet väärin. Tämä on tosi tavallista, kosksa koko maailma ympärillämme ylistää nopeaa sankarilaihduttamista, jossa vain kovimmat jaksavat ja "repsahtajat" ovat tuomittuja häpeämään ja etsimään keinoja huijata nälkää ja ruokahimoja.

Tosiasia kuitenkin on, että laihduttaa voi paljon helpommin ja mukavamminkin- hyvinvoivana, kylläisenä, nauttien, rennosti, ruoan ja liikkumisen pakkomielteistä irtautuen. Kuulostaako uskomattomalta? Totta se on. Usko sinäkin ja aloita uusi elämäntapa- Sinulle itsellesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti