perjantai 19. maaliskuuta 2010

Hirssipuuroa, saksanpähkinää ja marjoja aamiaiselle

Aloita aamu vaihteeksi gluteenittomalla hirssipuurolla ja marjoilla. Vatsaystävällinen ja ravitseva aamupala.
Sopii myös keliaakikolle (soijamaitoa käyttäen) ja maitoallergiselle

tämä annos neljälle:
1l soija- tai kauramaitoa
4dl hirssisuurimoita
1/2tl suolaa
8 saksanpähkinää
2dl pakastemarjoja (puolukkaa, mustikka ja vadelmaa)
4tl kylmäpuristettua kookosöljyä

Sekoita suurimot kiehuvaan maitoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia.
Anna hautua kannen alla pari minuuttia. Laita puuron päälle murskattuja saksanpähkinöitä, marjoja ja "kookossilmä". Nauti heti. Tarjoa puuron kanssa yrttiteetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti