Aloita aamu vaihteeksi gluteenittomalla hirssipuurolla ja marjoilla. Vatsaystävällinen ja ravitseva aamupala.
Sopii myös keliaakikolle (soijamaitoa käyttäen) ja maitoallergiselle
tämä annos neljälle:
1l soija- tai kauramaitoa
4dl hirssisuurimoita
1/2tl suolaa
8 saksanpähkinää
2dl pakastemarjoja (puolukkaa, mustikka ja vadelmaa)
4tl kylmäpuristettua kookosöljyä
Sekoita suurimot kiehuvaan maitoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia.
Anna hautua kannen alla pari minuuttia. Laita puuron päälle murskattuja saksanpähkinöitä, marjoja ja "kookossilmä". Nauti heti. Tarjoa puuron kanssa yrttiteetä.
perjantai 19. maaliskuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti